Nokti - Nail & Beauty Room

Nokti

Kažu da je žena bespomoćna u trenutku kada joj se suši lak na noktima zato je naš salon tu kako bi Vam olakšali slatke muke. Nudimo Vam tretmane ruku, nogu i noktiju. Svi tretmani provode se isključivo s proizvodima provjerene kvalitete po načelima najnovijih principa kozmetike. Proizvode koje koristimo marke su “Magnetic“ iz Nizozemske, napravljeni od netoksičnih i koži prihvatljivih sastojaka te su kao takvi sigurni za korištenje.

Iako se samo lakiranje noktiju smatra laganim i kratkim poslom ponekad je teško pronaći vremena za lakiranje i popravak uništenog laka i  zato je trajni lak odlična ideja. Trajni (gel) lak je nešto na što se naše mušterije najviše odlučuju jer garantira dugotrajan i postojan izgled. Lak se suši pod UV svjetlom te je nokat suh u par sekundi što znači da je tretman gotov kroz 30 minuta. Trajni lak se nanosi u tankome sloju te daje noktu prirodan izgled, odnosno ploča nokta nije zadebljana. S trajnim lakom možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti bez straha da ćete ga oštetiti. Prednost ove vrste manikure je dugotrajnost, do čak 4 tjedna od prvog nanošenja. Dodatna prednost je što će nokti ostati isti kao i prvoga dana uz postojanu boju, sjaj, bez pucanja i guljenja. Sam postupak skidanja trajnog laka je bezbolan i ne može ošteti Vašu prirodnu plohu nokta. 

cjenik-home

Ako imate krhke i slabije nokte koji se listaju za Vas je rješenje geliranje noktiju. Geliranje noktiju je postupak učvršćivanja prirodnih noktiju dodanim materijalima jer podebljava i učvršćuje ploču nokta. Odlučite li se za ovu tehniku možete birati koju dužinu noktiju želite jer se pomoću gela može nadograditi i sama dužina na šablone. Gelirani nokti nisu štetni ako su dobro i kvalitetno izrađeni, a uz nas budite sigurni u to. Gel se pomiče u skladu s rastom Vaših noktiju te se treba obnoviti svakih 4-5 tjedana. Postupak skidanja je bezbolan i traje svega par minuta. 

 

Želite li odmoriti svoje nokte i dodatno ih nahraniti nudimo Vam Magnetic “Seal & Protect“ tretman koji osigurava trajnu vezu između keratinskih stanica prirodnog nokta te čini prirodan nokat jačim. Nanosi se u 3 sloja te se suši pod UV svjetlom. Nokti su odmah nakon tretmana jači i čvrsti.

 

Tretmani manikure i pedikure se slični te se sastoje od oblikovanja noktiju ruku i nogu, njege i uklanjanja viška suhe kožice oko noktiju. U ponudi tretmana imamo i nanošenje trajnog laka na nokte stopala.